Hijyen Belgesi Nedir ?
Hijyen Eğitimi Yönetmeliği; Sağlık Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından hazırlanarak 5 TEMMUZ 2013 tarihinde yürürlüğe girmiştir.
Yönetmelik;
Bu nedenle yukarıda bulunan sektörlerin birinde işletme sahibi, yöneticisi veya işçisi konumunda bulunuyorsanız size de yardımcı olabiliriz!
Ne yapıyoruz?
Biz, yönetmelik kapsamına giren ve hijyen eğitimi belgesi bulunmadığı halde işçi çalıştıran firma veya iş başvurusunda kendisinden hijyen eğitimi belgesi istenen işçi için en kestirme yoldan belge almalarına yardımcı olmaktır.
Amacımız, sizi Halk Eğitim Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü’ne doğrudan başvurmanız halinde;
– Kurs açma yeter sayısı olan 12 kişilik çoğunluğu sağlamaktan,
– Halk Eğitim Müdürlüğü ile protokol imzalamaktan,
– Ayrı ayrı hesaplara kurs ve protokol ücreti yatırmaktan,
– Belgenin çıkıp çıkmadığını kontrol etmekten,
– Ve benzeri bir çok işlem yükünden kurtarmaktır.
Nasıl yapıyoruz?
Tek yapmanız gereken Hijyen Eğitimi ve Hijyen Belgesi alacak kişi veya kişilerin TC Kimlik Numarası ve doğum tarihi ile www.turkuazgozetim.com üzerinden veya iletişim numaralarımızdan bize başvurmak.
Bizim zaten Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi ile protokolümüz var. İster bir, ister yüz kişi için bize başvurabilirsiniz. Yeterli çoğunluğu sağlamanız durumunda firmanızda hijyen eğitimi düzenliyoruz. Öğretmenimiz sizin iş yerinize gelerek yerinde hijyen eğitimi düzenliyor .Yeterli çoğunluğu sağlamıyorsanız eğitime katılacak kişi ve ya kişileri merkezimizde açılacak olan karma eğitim guruplarına ya da sizin bölgenizde planlanan eğitim guruplarına davet ediyoruz. Biz kursları organize eder, sertifikalar hazır olunca da teslim ederiz! Alacağınız Milli Eğitim Bakanlığı Onaylı Hijyen Sertifikası ömür boyu geçerlidir. Her yıl tekrar tekrar almanıza gerek yoktur. Lütfen Hijyen belgenizi kaybetmeyiniz. Her şey bundan ibaret! Siz de prosedürlerle uğraşmak yerine değerli zamanınızı işinize ayırabilirsiniz.
Lütfen dikkat!
Belgesiz her bir personele ayrı ayrı olmak üzere 556 -TL’den 2.233- TL’ye kadar idari para cezası verilmektedir (2019 yılı güncel tutarı).